önvallomás

2019.03.18. 17:12

Vörös István életrajzi regényt írt

Az egykori Prognózis alapító frontembere több mint negyven éve van a pályán.

Forrás: Kallus György

17 évesen került Radics Béla helyére a Nevada együttesbe, majd több formációt (Hadirock, Prognózis, Vörös István és a Prognózis) is alapított, aztán 1999-től saját néven, szóló projektjével működik – írja az Origo. A koncertek és a lemezek már 20 éve Vörös István neve alatt futnak.

A több mint 40 éves pályafutása alatt a különböző formációinak 23 lemeze és 3 DVD-je jelent már meg, és idén megjelenik az első könyv is.

Az Önvallomás című könyv egy életrajzi regény, ami a régi Prognózis-sláger után az Én az időt nem sajnálom alcímet kapta.

Könyvben szól gyerekkorról, szerelemről, a művészi pálya kiismerhetetlen labirintusairól, dalairól és a pályán töltött eddigi 45 évről.

Vörös István a kötetet egy, a MOM Kulturális Központban tartott nagykoncerttel mutatja be március 23-án, szombaton. A koncerten ott lesz vendégként az egykori Prognózisból a billentyűs zerzőtárs, Inkei Béla és St. Martin és a visszatérő Krúlik vonósnégyes is. Egyébként az életrajzi kötet melléklete a tavalyi jubileumi koncert DVD-je.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában