hogyan tovább?

2019.03.19. 21:55

Vajna Tímeának ki kell költöznie a bérelt budai villából

A fiatal özvegy egyik barátnője szerint a néhai filmügyi kormánybiztos neje nemcsak lelkileg, anyagilag is megszenvedte Andy Vajna elvesztését.

Több mint nyolc éven át tartó fényűzés után véget érhet Vajna Timi meseszerű élete. A fiatal özvegy egyik barátnője szerint a néhai filmügyi kormánybiztos neje nemcsak lelkileg, anyagilag is megszenvedte Andy Vajna elvesztését – írja a Borsonline.

Luxusautóját elvették, és hamarosan a hatalmas házból is ki kell költöznie Vajna Tímeának – állítja a fiatalon megözvegyült asszony egyik barátnője.

Timit nagyon megviselték a történtek, teljesen el van veszve Andy nélkül. Nem találja a helyét, ráadásul egy perc nyugta sincs, mert a problémák sorra szakadnak a nyakába – mondta a lap informátora.

Amíg Amerikában volt, addig az Audi terepjáróját visszavették tőle, mert az egy cég tulajdona. Most Andy egykori autójába kellett átülnie. De ami ennél is nagyobb probléma számára, hogy július elsején lejár a közös otthonuk bérleti szerződése, úgyhogy hamarosan el kell hagynia a házat, amelyhez rengeteg szép emlék köti.

Vajna – akkor még Palácsik – Tímea 2010-ben került először az érdeklődés kereszttüzébe, miután akkori párja, Damu Roland többször is fizikailag bántalmazta. Az egykori sorozatszínész emiatt három évet ült a tököli büntetés-végrehajtási intézetben. Andy Vajna ekkor, Tímea életének legnehezebb korszakában bukkant fel a lány mellett. A bírósági tárgyalások során a támasza volt, és fokozatosan szerelem bontakozott ki közöttük.

A korábban Gattyán György online cégénél hirdetési menedzserként, majd a Sanoma kiadónál ügyintézőként dolgozó Tímeát ekkoriban sokan azzal vádolták, hogy érdekházasságot kötött, és kizárólag az anyagi jólét reményében ment hozzá a producerhez, aki élete végéig a tenyerén hordozta.

A producernél 38 évvel fiatalabb feleség fényűző életét az egész ország árgus szemekkel figyelte, Tímea pedig nem szégyellte élvezni, ami kijutott neki. Közösségi oldalain sorra mutatta be méregdrága ruháit, cipőit, frissen kapott luxusautóit, tudósított az utazásairól vagyis arról, hogy hosszú idő után gondtalanul élvezte az életet.

Járgányai többet értek, mint egy átlagos lakás, így az a negyvenmilliós R8-as Audi, amamelyet Tímea cége, a Beauty Enterprises Hungary Kft. lízingelt. De szép otthont lehetne építeni a 70-80 milliót érő Lamborghini Huracán Spyder típusú sportautóból is. Alig néhány hónap járatás után azonban az olasz autócsodát is lecserélte egy Q7-es Audira, amelynek kormánya mögül többször is szelfizett.

Andy Vajna feleségeként szinte egyik pillanatról a másikra csöppent az aranyéletbe, és a kormánybiztos január 20-i halálával ugyanilyen váratlanul jött el számára egy küzdelmesebb időszak. Az özvegy barátnője szerint ugyanis nemcsak a lelki társát, hanem azt az életszínvonalat és pompát is elvesztheti, amit Andy Vajna mellett élvezhetett.

Félretett pénze, úgy tudom, nincsen – mondta a barátnő. – Sürgősen lejjebb kell adnia az eddigi igényeiből, mert a jelenlegi helyzet szerint egyszerűen nincs más választása.

A Borsonline megpróbálta Tímeával is felvenni a kapcsolatot, de lapzártáig nem sikerült elérni.

Borítókép és fotók: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában