Fotópályázat

2019.03.26. 14:00

Magyar apákat visz az Eurovízió színpadára Pápai Joci

Édesapákról készült fotókat várnak, melyeket az énekes produkciója színpadképéhez használnak majd fel.

Az énekes „Az én apám” című dalával nyerte meg A Dal 2019 műsort, így ő képviselheti Magyarországot a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon Tel-Avivban. A dal Joci és az édesapja közötti rendkívül személyes és mély kapcsolatról szól: ezt az apa-gyermek viszonyt szeretnék megmutatni az Eurovíziós színpadon is.

A fotópályázatra most olyan, édesapákról készült fotókat várnak, melyek színpadi megjelentetéséhez, a színpadkép kialakításában és a Dal című műsorhoz kapcsolódó egyéb helyeken történő felhasználásához a beküldő hozzájárul. Nagyméretű, minimum 2000x2000px felbontású képeket várnak. A szervezők kérése szerint lehetőleg csak az édesapa szerepeljen a képen (természetesen az édesapák is küldhetnek be magukról fényképet).

A fotókat az [email protected] email címre várják március 31. éjfélig. Az MTVA a beküldött felvételek közül „Az én apám” című dalhoz illeszkedő, színpadképnek is alkalmas fotókat választja ki.

A részletes pályázati kiírás az MTVA honlapján olvasható.

Borítókép: Pápai Joci Az én apám című számának klipjében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában