ingatlanajánló

2021.05.29. 19:55

Ha XV. századi várkastélyt venne, tulajdonképpen akad egy eladó Gyulán!

Nem, nem történelemhamisításról van szó, pusztán egy lelkes várkastélyrajongó ingatlana jelent meg az ingatlanbazar.hu Békés megyei kínálatában. A “mesevilág” jelzővel illetett, 293 nm-es, eladó házról néhány nagyszerű kép és persze számos adat is elérhető. Mi benéztünk a gyulai várkastélyba. És Ön?

beol.hu

“Gyula városa évek óta a turisták által leglátogatottabb magyarországi városok közé tartozik. Békéscsabától 18 km-re, Debrecentől 75 km-re, Aradtól 73-km-re, Nagyváradtól 75 km távolságra fekszik. A történelmi múltú városban található a Gyulai Vár, az Almássy Kastély illetve a Várfürdő és egyéb múzeumok. A Tulajdonos az épületet egy XV. századi várkastély mintájára építette meg. Az épület látványa láttán egy mesevilág tárul elénk, ami országosan is egy kuriózum. Így egy építészeti remekművet láthatunk, amelynek a külseje illetve a belső boltozatai korhűek, viszont a belső lakótér egy teljesen modern, letisztult, a mai kornak megfelelő kényelmes, csodaszép, hűvös eleganciát sugárzó otthont biztosít.

Az épület udvarán található még egy torony, amelybe falépcső visz fel, ahol galériás pihenőhely helyezkedik el, amely akár dolgozószobaként is használható. A kilátás a főépületre nyílik, így az egész helyiség kellemes, nyugodt légkört biztosít. Az ingatlan telek mérete 877 m2, amely parkosított, az épületegyüttes alapterülete 293,6 m2 , fűtése gáz cirkó kazánról történik. Az ingatlanhoz tartozik még egy 50m2 -es garázs illetve egy 10 m2-es toronyépület. Ajánlom befektetőknek illetve azoknak, akik egy „ ékszerdoboz ” otthont szeretnének családjuk részére.”

További részletek, fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/a-het-ingatlana-elado-a-telbisz-kuria-kunagotan-3975817/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!