ingatlanajánló

2021.11.07. 06:55

Egy utolsó mohikán: eladó egy polgári ház Szarvas kellős közepén

Emeletes társasházak szomszédságában oázis hangulatát kelti a most következő, eladásra szánt, 202 négyzetméteres ingatlan. Az 54,9 millió forintot érő otthon biztosan ritkaságnak számítanak Szarvason. De lehet, az egész megyében is. Külső és belső képek kíváncsiaknak és költözni vágyóknak!

 

Békés megyében, Szarvas fő utcáján kínálok eladásra, felújított, polgári stílusú családi házat. Az ingatlan, 2019 óta folyamatos felújításon esett át,az épület szerkezetileg szigetelést, új elektromos hálózatot, egyedi nyílászárókat, korhű díszítéseket kapott. Az ingatlanhoz egy különálló épület is tartozik mely akár lakássá is alakítható,több generáció lakhatására is kiválóan alkalmas. A több mint 1200m2-es telken ,szárazkapu bejáró és külön garázs is található,mely több autó parkolását biztosítja. Az ingatlan alatt 20m2-es pince helyezkedik el. A belső udvarra néző, közel 40m2-es terasz és udvar,nagy családi rendezvények színtere lehet. Az ingatlan a belváros szívében kínál Önnek, egy nyugodt, polgári életre vágyó környezetet.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!