galériával

2021.07.24. 19:55

A hét ingatlana: polgári értékek Gyulán!

84 négyzetméteres, tágas terekkel rendelkező, izgalmasan személyre szabható lakás keresi-várja új tulajdonosait. A klasszikus polgári értékekkel bíró ingatlanok nagy előnye, hogy ügyesen ötvözhető a régi és az új világ. Csak egy kis éleslátás kell hozzá. Jöjjön inspirációnak egy megyei, eladó ingatlan! Ön hogyan alakítaná ki az életterét ebben a szuper lakásban?

beol.hu

“Megtaláltam az otthonát! Gyulán a belvárostól 3 perc sétára, illetve a bevásárló centrumoktól (Interspar, Penny, Tesco) 800 méterre elhelyezkedő téglaépítésű, konvektor fűtéses, társasházi, polgári lakásban. Az ingatlan alapterülete 84 m2, belmagassága 3,75 m, ezért alkalmas galériázásra, így lehetőség van további hasznos terület kialakítására. Az ingatlanhoz tartozik még pince és padlástéren saját elválasztott rész, valamint egy kis kert. A ház két utcafrontra van építve, így lakói számára két bejáratot is biztosít. A természetet a házból kilépve megtaláljuk, hiszen az ingatlan az Élővíz-csatorna partján helyezkedik el. [...]”

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!