Gazdaság

2010.08.27. 14:25

A tévézés új élménye

Az innováció terén élen járó T-Home Békéscsabán és Szegeden is elérhetővé teszi ügyfelei számára IPTV szolgáltatását kábeltelevíziós hálózatán, a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával.

(X)

Az igazi újdonságnak számító fejlesztés eredményeként a korábbiaknál jóval szélesebb körbe, 180 ezer Békés és Csongrád megyei háztartásba juthat el az – eddig csak ADSL, VDSL és optikai hálózaton, megfelelő műszaki feltételek mellett elérhetővé tett – IPTV szolgáltatás.

„Mostantól Békés és Csongrád megyei ügyfeleink is megismerhetik és élvezhetik az interaktív televíziózás élményét kínáló IPTV funkcióit: a megállítható, visszatekerhető élő adást, a több mint 500 mozifilmet már tévépremier előtt kínáló Videotékát, az elektronikus műsorújságot, a programozható műsorrögzítési lehetőséget, a HD képminőséget, a gyerekzárat stb.” – mondta Pfeff Dániel, a Magyar Telekom régióvezetője.

A vállalat ezzel egy időben a szélessávú internetszolgáltatás sávszélességét is bővítette, így mostantól az előfizetőknek lehetőségük nyílik arra, hogy a kábeltévé hálózaton akár már 25Mbit/sec maximális letöltési és 5 Mbit/sec maximális feltöltési sebességű adatátviteli szolgáltatásokat érjenek el. A garantált le/és feltöltési sebesség 4/1 Mbit/sec.

A szolgáltatásról bővebb információ a www.t-home.hu oldalon, a T-Pontokban és partner üzletekben, illetve a 1412-es telefonos ügyfélszolgálaton található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!