Gazdaság

2008.06.12. 14:05

Infópont nyílik a Rózsa fürdőben

A Tourinform-Maroshát mezőhegyesi iroda alpontja lesz a tótkomlósi Rózsa fürdőben június 16-án nyitó infópont. Szezonális jelleggel működhet a nyári főszezonban.

cs. i.

A Tourinform-Maroshát mezőhegyesi székhelyű iroda fenntartója a Marosháti Kistérség Turizmusáért Egyesület. Az infópont működtetésének a költségeit a tótkomlósi önkormányzat biztosítja, mint az egyesület egyik tagja.

A Tourinform iroda egyfajta bemutatóterem, amely elsősorban a település, a térség fogadószobája, kirakata, ahol a vendég a térségi és nemzeti turisztikai kínálattal egyaránt megismerkedhet. Az irodának már van helyben munkatársa.

Teljes körű, naprakész, átfogó turisztikai információkat szolgáltat majd az érdeklődőknek a szálláshelyekről, a programokról, a látnivalókról, a szolgáltatásokról. A komlósiaknak már volt ilyen „bázisuk”, most ismét örülnek a lehetőségnek, hiszen a kisvárosba érkező hazai és külföldi vendégek tájékoztatása a helyben tartásukat is elősegíti, sőt, reményeik szerint visszatérésüket is erősítheti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!