Gazdaság

2007.08.30. 12:39

Rendeljen kolbászt az interneten!

Csabai vagy? Akkor szerezzél nekem jó kolbászt! - ugye, gyakran szegezik Önöknek ezt a kérést, s ilyenkor vagy tudnak ajánlani valami jó lelőhelyet, vagy nem. Egészen eddig. Mostmár elég annyit mondani: www.kolbaszaruhaz.hu.

BEOL

A világhálón sok mindent lehet rendelni, a könyvtől a biciklin keresztül a facsemetéig, arra azonban még hazánkban nem volt példa, hogy kolbászt áruljanak az interneten. A kezdeményezés mindenképpen figyelmet érdemel, főleg, ha az békéscsabai.

Ancsin Dániel, az online áruház egyik alapítója a Beol.hu-nak elmondta: járva az országot, világot gyakran tapasztalta, hogy Békéscsabát elsősorban a kolbászról azonosítják, s őt is arra kérték, hogy segítsen hamisítatlan csabait szerezni. Az internet, mely legyőz teret és időt, bizonyult a legalkalmasabb fórumnak ehhez.

A Kolbászáruház felhasználói jelenleg hat patinás Békés megyei kolbászgyártó cég és számos magántermelő kínálatából válogathatnak. Ancsin Dániel elmondta: belföldről és az EU tagállamaiból rendelhetnek tőlük (hamarosan elkészül a német honlap is), a szállításról pedig a Magyar Posta gondoskodik, mégpedig a postára adástól számított 24 órán belül a megrendelő már meg is kóstolhatja a kolbászt, igaz, a rendeléstől a postára adásig hosszabb az átfutási idő.

Természetesen nem csak sertéshúsból készült kolbászt kínálnak. Akinek kedve szottyan egy kis bivalyerős biokolbászra vagy egy birkakolbászra, netalán megkívánta a gyömbéres harcsaszalámit, bátran kattintson a www.kolbaszaruhaz.hu címre.

Címkék#IT-hírek
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!