Gasztronómia

2011.01.23. 00:00

Csirkeszárny - szószokra hangolva

Az egyik legkiadósabb, sőt… legolcsóbb húsféle, mégis egészen elképesztő ízvariációkat kihozhatunk belőle. A lényeg a pácolás és a hozzá kínált szószok.

Mindmegette.hu

Nem drága

Januárban kicsit szorosabbra húzzuk a derékszíjat, nem mellesleg fogadalmakat teszünk, hogy könnyebb ételeket fogyasztunk, és kicsit odafigyelünk a formánkra is. A jó hír az, hogy a csirkeszárny mindezeknek megfelel.

[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Pácolt csirkeszárnyak
[/caption]

Látvány

Készíthetjük ebédre vagy vacsorára, de akár vendégvárónak is megfelel, hiszen néhány különlegesebb fűszerrel egészen megbolondíthatjuk ezt a sokszor értéktelennek tartott húsfélét. Látványosabb hatást érünk el, ha a szárnyakat kicsit megformázzuk úgy, hogy a szárnyvégeket levágjuk, a húst pedig a csonton felhúzzuk, tulajdonképpen mini combokat formázva…

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!