Friss hírek

2006.01.24. 18:24

Elindult az Oktatási Minisztérium 1956-os vetélkedője

Megkezdődött az 1956-os forradalom 50. évfordulója alkalmából, az Oktatási Minisztérium által szervezett vetélkedősorozat. A játékra 372 csapat, csaknem kétezer diák nevezett, közölte a szaktárca kedden az MTI-vel.

BAMA

Az Oktatási Minisztérium az 56-os Intézettel és a Történelemtanárok Egyletével közösen hirdetett pályázatot középiskolai diákcsapatok részére az 1956-os Forradalom 50. évfordulója alkalmából. A pályázaton magyarországi és határon túli középiskolai csapatok egy fő segítő tanárral nevezhettek. A vetélkedősorozat 2006. január 23-tól 2006. október 23-ig zajlik. Az első forduló január 25-ig tart, és a www.emlekezet.hu/56 című internetes oldalon közzétett kérdéssorra kell választ adniuk a csapatoknak. Az első fordulóban, valamint a játék egész folyamán csak a már korábban regisztrált csapatok vehetnek részt, amelyeknek az interneten havonta közétett kreatív feladatokat kell megoldaniuk. A beérkezett pályaműveket fordulónként külön értékeli a zsűri és a részeredményeket folyamatosan közzéteszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!