Friss hírek

2005.11.23. 16:40

Kebelcsodák főzték a vacsorát

A teremtés koronái irigykedhetnek: ugyanis a szokásos, havonta egyszeri Shakespeare étteremi „hírességek vacsoráján” most szépségek, kebelcsodák, a férfimagazinok főszereplői főztek és vacsoráztak.

SZ.A.

[caption id="" align="alignleft" width="280"] Bálint Toncsi hátulnézetből éppen felszolgálja a csicseriborsó levesét.
[/caption]Ha jobban megnéztük őket, úgy tűnt: szinte mindegyik lány járt már plasztikai sebésznél. A féltucat szépség között modelleket, szépségkirálynőket, Való Világ-szereplőket fedeztünk fel. Az esti bulin hárman ragadták magukhoz a fakanalat: Bálint Antónia, Dundika és Erdőhegyi Brigitta. A lányok máskülönben vigyáznak vonalaikra, de az étteremben kivételt tettek, és a vacsorát nem a kalóriabombák számolásával töltötték. Nem csoda, hiszen Bálint Toncsi póréhagymás csicseriborsó levesének, Dundika zöldséges csirkemell csíkjainak és Erdőhegyi Brigi tejszínes-narancsos terrine-jének nem lehetett ellenállni.

[caption id="" align="alignright" width="120"] Horváth Éva és barátnője együtt érkezett.
[/caption]Bálint Antónia – mindenki meglepetésére – nem párjával, Hajdú Péterrel, hanem barátnőjével érkezett. Ám gyorsan tudatta a felcsillanó szemű férfiakkal: nem lett szingli, Péter csupán elfoglaltsága miatt hiányzik mellőle. Így Toncsi a főzésre koncentrált, amelynek aranyérem lett az eredménye. Az idei nyuszis lány, Dundika sem párját, hanem húgát hozta el az étterembe. Dundika különös gonddal készítette a vacsorát, hiszen testvére várandós, és nem mindegy, milyen étket fogyaszt. Erdőhegyi Brigi amellett, hogy isteni desszertjével második helyezett lett, „Az est hőse” címet is megérdemelte volna: ugyanis barátnője, Butor Mónika helyett vállalta a főzést, mivel Móni hirtelen megbetegedett.

A férfimagazinokban kevés ruhában vagy Éva-kosztümben pózoló lányok többsége kirúgott a hámból, ugyanis csak néhányan hozták el párjukat. A legtöbben barátnőikkel érkeztek. Horváth Éva Tomozi Viktóriát, Ripli Zsuzsa Horváth-Kiss Rékát, Pantichin Edina, Komonyi Zsuzsi és Keleti Györgyi szintén barátnőit hozta a vacsorára. Geszler Dorottya, Zimány Linda, VV Anett, Niki Belucci és Dukai Regina egyaránt kedvesével mulatott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!