Friss hírek

2005.09.01. 17:04

Finom a sós fagylalt

BAMA

Kikerült a fagylalt a tölcsérből, a kehelyből és a desszert kategóriából is. Mostantól előétellé, sőt, az első vagy második fogás tartozékává válhat. A nyári melegben kedvelt "hidegség" olyan új ízekkel lepi meg az ínyenceket, amelyek a bortól a virágokig, a gombától a halig terjednek. Ilyen például a parmezános fagylalt, amely a rizottó tetején áll.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!