Visszakerül-e a kezdőtizenegybe Marokkó ellen Ronaldo?

Fernando Santos portugál szövetségi kapitány feje most leginkább amiatt fájhat, hogy el kell döntenie: kitart a svájciak elleni sikeres felállás mellett, vagy visszateszi Cristiano Ronaldót a kezdőtizenegybe a Marokkó elleni szombati negyeddöntőben.

Minden figyelem Ronaldóra irányul

Fotó: MTI/EPA

A világrekorderként 401. nemzetközi mérkőzésére készülő, ötszörös aranylabdás szupersztár ingadozó formát mutat, a helyén pályára lépő Goncalo Ramos mesterhármast ért el három nappal ezelőtt, ráadásul Ronaldo mindennap az újságok címoldalára kerül valamilyen pletykával – írja az MTI.

Pár napja arról szóltak a hírek, hogy évi 200 millió dolláros álomfizetésért a szaúdi al-Nasszrhoz szerződik, csütörtökön pedig felröppent, hogy összeveszett a szakvezetővel, és megfenyegette őt, hogy ha Marokkó ellen sem kezdhet, akkor hazautazik Katarból. A 37 éves klasszis utóbb cáfolta mindkét értesülést, a támadó középpályás Otávio pedig egy csütörtöki sajtótájékoztatón rezignáltan beszélt a sztár körüli hercehurcáról:

„Természetesen minden figyelem őrá irányul, ez már csak így megy, de ő is a csapat része” – közölte a Porto játékosa. A nemzetközi szövetség jóslata szerint Ronaldo a szombati negyeddöntőt is a kispadon kezdi majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!