Ekker Attila: senki sem mehet biztosra a világbajnokságon

A labdarúgó NB III. Keleti-csoportjában újonc és a hétvégi, idei utolsó forduló előtt az előkelő harmadik helyen álló Körösladány MSK vezetőedzője, Ekker Attila az eddigi vb-meccsek kapcsán hírportálunknak elmondta, a nyolcaddöntős argentinoktól többet várt játékban és szerinte a csütörtökön – már a csoportkörben – búcsúzó belgáktól sem azt kaptuk, amit előzetesen várhattunk volna tőlük.

P. B.

Ekker Attila

Fotó: Bencsik Ádám-archív

– A várakozásaimhoz képest kifejezetten erősnek érzem az angol válogatottat és a spanyol csapat is szerezhet még meglepetést – mondta a tréner. – A franciák is nagyon jók az előre játékban, de az is látszik, náluk abszolút az egyéni kvalitások érvényesülnek, szinte minden támadójukon az érződik, hogy azt szeretnék, ha róla szóljon a meccs és ne a csapatról. De nagyon erősek, huszonnégy minőségi játékossal rendelkeznek. Annak azért örülök, hogy a különbségek tűnnek el a kontinensek között. A vb-selejtezők után nyilván olyan csapatok jutnak ki a tornára, amelyek nem ok nélkül szerepelhetnek a világbajnokságon és tényleg nem lehet biztosra menni senki ellen.

A ladányi szakember kicsit olyan érzésekkel követi a vb-t, mint az angol Premier League-t, azaz bármelyik találkozót bátran megnézheti az ember, mert mindig érheti meglepetés, szóval örül, hogy ilyen a színvonal a katari tornán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!