Luka Modric nem tudja, látjuk-e még világbajnokságon

Luka Modric a horvát csapat egyik legstabilabb játékosa volt a katari vb-n. A 37 éves középpályás nem jelentette ki, hogy ez volt az utolsó világbajnoksága, de célzott rá.

„Nem mondhatják, hogy csak húszévente csinálunk valamit”

Forrás: MTI/EPA

„Lehet, hogy ez volt, de most nem tudok mondani semmi biztosat ezzel kapcsolatban” – idézte az MTI. Hozzátette:  szeretne játszani a válogatottban, a Nemzetek Ligája júniusi négyes döntőjével még tervez, a folytatást pedig majd meglátja.

„Nagyon boldog vagyok, miként egész válogatottbeli karrierem alatt, amely során már a második vb-érmemet szereztem. Szerettem volna megnyerni a vb-trófeát, ez volt a nagy álmom, de sajnos nem jött össze. Ennek ellenére a két vb-éremmel is boldognak érzem magam” – nyilatkozta.

Kiemelte: jó lett volna ismét döntőt játszaniuk, most viszont győztes találkozóval zárták a vb-t, és annak az emlékével utazhatnak haza. Hozzátette: azért is fontos számukra az érem, mert mostantól a horvát válogatottról nem lehet olyanokat mondani, hogy az csak egy olyan csapat lenne, amely „húszévente csinál valamit”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!