Twitchen válaszolt a szurkolók kérdéseire Luis Enrique

Luis Enrique, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kitért Ferran Torres és a legidősebb lánya, Sira kapcsolatára is.

Érdekesen reagálna Luis Enrique spanyol szövetségi kapitány a veje, Ferran Torres egyik gólörömére

Fotó: Francisco Seco

A delmagyar.hu írása szerint, gőzerővel készül a Németország elleni világbajnoki csoportrangadóra a spanyol labdarúgó-válogatott. A csapat a németek elleni sikerrel nem csak a saját továbbjutását biztosítaná be, de a 2014-es világbajnoknak is ajtót mutatna.

A spanyol közvélemény a nemzeti csapat esélyei mellett arra kíváncsi, vajon Luis Enrique hogyan reagálna, ha a németek elleni meccs közben tudná meg, hogy nagyapa lesz. A helyzet megértéséhez fontos tudni, hogy a szövetségi kapitány legidősebb lánya, Sira már két éve együtt van a spanyol válogatott Costa Rica ellen két gólt is szerző csatárával, Ferran Torresszel.

Ha Ferran gólt szerez, örülni fogok, de ha ujjszopással ünnepel, akkor azonnal lecserélem, felzavarom a lelátóra és többet nem léphet be sem egy stadionba, sem pedig egy futballpályára és máshová sem. Ez nem vicc válaszolta Luis Enrique arra a kérdésre, hogy mi lenne a reakciója arra, ha Torres egy gólörömmel utalna a lánya lehetséges terhességére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!