adventi akció

2020.11.27. 19:05

Szívpostát indít az Ökumenikus Segélyszervezet

Egyedi mézeskalácsszívvel lephetik meg az adományozók azokat, akikkel a járvány miatt nem tudnak találkozni.

Forrás: Ökumenikus Segélyszervezet

Fotó: @feketea

Hetek óta vásárlási lázban ég az egész ország, boltok ezrei és vásárlók százezrei készülnek és figyelnek az immár sorozattá vált Black Friday akciókra. A mértéktelen vásárlás alternatívájaként különleges karácsonyi ajándékozási lehetőséget kínál az Ökumenikus Segélyszervezet. A szeretet.éhség. Szívposta elnevezésű adventi akcióban azok vehetnek részt, akik felkeresik a www.segelyszervezet.hu/szivposta honlapot és 3000 forint fölötti összeget adományoznak az Országos Adventi Pénzadománygyűjtés keretében.

Az adományozás után a támogatók megadhatják egy olyan ismerősük címét, akit a járványhelyzet miatt idén nem tudnak személyesen felkeresni, de szeretnék meglepni egy igazán különleges karácsonyi ajándékkal: az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai egy mézeskalács szívet és egy névre szóló ünnepi üdvözlőlapot küldenek a megadott címre.

Fotó: Ökumenikus Segélyszervezet

Az akció keretében beérkező adományokat ünnepi segélyakcióira és egész éves munkájának támogatására fordítja az Ökumenikus Segélyszervezet, mely a járvány okozta nehézségek közepette is töretlen elkötelezettséggel segíti a rászorulókat, köztük azon hozzájuk forduló családok ezreit, akiket éppen a pandémia sodort nehéz helyzetbe.

„Sokunknál elmaradnak most a hagyományos évi végi rokoni találkozók, a közös baráti forraltborozások az adventi vásárban. Az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Szívpostáján keresztül, most egyszerre küldhetünk meglepetést azoknak, akik hiányoznak, és segíthetjük azokat, akik nélkülöznek.” – mondta el Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

A szeretet.éhség. Szívposta akció december 14-ig tart, hogy utána az Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei el tudják kezdeni a csomagok összeállítását és a Magyar Posta segítségével mindenkihez odaérjen a Karácsonyig a különleges kis ajándék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!