szavazási eredmény

2018.03.22. 14:51

Sosem lesz vége az elhúzódó télnek?

Az elmúlt napokban megkérdeztük Önöket, hogy bírják a visszatérő telet. A többség szerint Tél Tábornok már sosem fog elhagyni minket.

A tavalyi, szokatlanul kemény fagyok után az idei tél komoly szereptévesztésbe került: novembertől januárig olyan enyhe idővel ajándékozott meg bennünket, hogy már-már kezdtük elfelejteni, milyen is az igazi hideg. Az elmúlt hetek időjárása alapján viszont úgy tűnik, mintha a tél későn bár, de rájött volna, mi is a dolga, és olyan fagyokat küldött ránk március derekán, amilyenben több éve nem volt részünk.

De hogyan bírták ezt Önök, az olvasóink? Az elmúlt napokban erre voltunk kíváncsiak. Szavazásunk eredményei pedig azt mutatják, hogy a többség (36 százalék) lassan már kezd beletörődni a dologba, szerintük tehát „sose lesz ennek vége”, de sokan voltak azok is, akik a történtekért szívesen elküldték volna a fenébe a klímaváltozást (25 százalék).

Mások viszont megengedőbbek voltak, a válaszolók 24 százaléka szerint csak felcserélődtek a szeszélyes évszakok, és akadtak olyanok is (16 százaléknyian), akik szerint nincs itt semmi baj, csak újra előkapják a síléceiket és kész.

Borítókép: Volodymyr Tverdokhlib/Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!