fagyos szavazási eredmény

2018.03.01. 10:20

Olvasóink kemények, rendkívül hősiesen tűrik a hideget

Mit szólnak az extrém mínuszokhoz, mennyire viseli meg őket az utóbbi napok fogvacogtató időjárása? Erről szólt a heti szavazásunk, melynek eredménye láttán igencsak belénk fagyott a szó.

Forrás: Shutterstock.com

Fotó: Volodymyr Tverdokhlib

Mert bár az ember lépten-nyomon (a tévében és az utcán, a fodrásznál és a buszon) azt hallja, hogy mennyire hideg van, és mikor jön már a tavasz (még nem), olvasóink több mint a fele – ötvenegy százaléka, hogy pontosak legyünk – azt mondta, hogy őt semennyire sem viseli meg a rendkívüli hideg, tél van, ez a természet rendje.

A megkérdezettek huszonnyolc százaléka csaknem örül a zimankónak, szerintük ugyanis a szinte szibériai hideg szépen elpusztítja a bacikat. Ők valószínűleg abból indultak ki, hogy így kevesebb időt kell lázasan, betegen ágyban tölteniük – amit mi is meg tudunk érteni.

Tizenhét százalékból azért előbújt a trópusimádó: ők azok, akiket nagyon megvisel a farkasordító hideg. Csekély négy százalék pedig usánkában jár örömtáncot, hogy végre felveheti ezt a méltánytalanul mellőzött sapkakölteményt.

Amire egyébként a következő napokban még szükség lehet, pár napig ugyanis eltart még a didergés. De azért annyira nem kell megijedni, látszik már a fény (az alagút és) a tél végén – ma például sokszor előbújik a nap. És azután már tényleg nemsokára itt a tavasz.

[eweb-voting id="1194793"]

Borítókép: Illusztráció

Volodymyr Tverdokhlib / Shutterstock.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!