dekoráció

2020.07.19. 18:20

Mi szükséges egy eklektikus stílusú konyhához?

Különleges stíluskavalkáddal nyeri el egyedi formáját az eklektikus konyha, amelynek jellegzetes jegyei, elemei vannak.

Forrás: Shutterstock

Kell egy alap!

Az indusztriális jellegű, feketére festett, fémből és fából készült darabok rímelnek a modern konyhabútor színállására, stílus tekintetében pedig a nyersen hagyott téglafalhoz illeszkednek – a fali dekorációt jól ellenpontozza funkcionális megjelenésük.

A fekete konyhabútor lehet elegáns
Fotó: Shutterstock

Természetből vett elemek

A botanikai minták finomsága és a fakiegészítők természetessége magától értetődő módon fokozza az otthonos hangulatot, márpedig leggyakrabban éppen a konyhában találkozunk ilyen tárgyakkal és eszközökkel – írja a Lakáskultúra.

A fakanalak kiegészítőként is működnek
Fotó: Shutterstock

Egy kis csavar

Egy poénos portré a lakás bármely pontján gondoskodik a jókedvről, de a konyhában szokatlansága miatt különösen figyelemfelkeltő. Ugyanez igaz az arc megjelenítéséről: annak különböző részletei minden formában, minden tárgyon hangsúlyos dekorációs elemek, amelyek megragadják a tekintetet.

Jöhetnek a növények!

Természetes anyagokkal és élő növényekkel – akár cserepes zöldfűszerek formájában – a legtöbb konyhában találkozhatunk, a helyiség stílusától függetlenül.

A fűszernövények különleges hangulatot adnak a konyhának
Fotó: Shutterstock

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!