rengeteg résztvevő

2018.03.15. 19:42

Méltóságot és nyugalmat sugárzott a Békemenet (videó)

A Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által szervezett menet a fővárosi Bem József szobortól a Parlamentig vonult március 15-én. A rossz idő ellenére rekordszámú résztvevő tette meg a sétát.

A Békemenet a Margit hídon át a Szent István körúton, a Bajcsy-Zsilinszky úton az Alkotmány utcán át a Parlamenthez vonult a központi állami megemlékezésre, ahol Orbán Viktor miniszterelnök mondott ünnepi beszédet.

A Kossuth Lajos téri díszünnepség után a Fidesz nevében Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója mondott köszönetet minden idők legnagyobb Békemenete és március 15-i megemlékezése résztvevőinek.

„Köszönjük a megjelenést, a méltóságot, a nyugalmat”

- mondta a politikus.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: „megmutattuk a magyar hazafiak erejét”, amelyet kisebb, szórványos provokációk sem tudtak megzavarni, mert a Békemenet résztvevői visszafogottak, méltóságteljesek maradtak, és

„így tudtunk közösen ünnepelni és a magyar szabadságra emlékezni”.

Aki kíváncsi arra, hogy mit értett a kommunikációs igazgató a méltóságot és nyugalmat sugárzó megjelenésen, s mire célzott akkor, amikor kisebb provokációkat emlegetett, nézze meg videónkat a menet vonulásáról, a csendes esőben vonulókat ünneplő tömegről, s a hangosan bömbölő kommunista dalokkal operáló ellenzéki aktivistákról.

Borítókép: MW / Tóth-Blum Dániel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!