Dankó Rádió

2018.06.07. 15:32

Még több frekvencián csendül a nóta, száll a muzsika!

Közel hat éve hozza el minden magyar háztartásba a klasszikus magyar nótákon túl a cigányzene, népdalok, és az operettek varázslatos világát.

Budapest, 2017. december 22. A biatorbágyi Barackvirág Táncegyüttes mûsora a Dankó Rádió indulásának ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepi rendezvényen Budapesten, a Várkert Bazárban 2017. december 22-én. A klasszikus magyar nótát, cigányzenét, operettet és népdalt sugárzó tematikus csatorna 2012. december 22-én reggel 6 órakor élõ kívánságmûsorral indult el, a mûsorstruktúrát 80 százalékban a magyar és a cigány nóta, 20 százalékban pedig az operett és a népzene alkotja. MTI Fotó: Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Magyarországon műfajában a legnépszerűbb zenei adó, a Dankó Rádió, közel hat éve hozza el minden magyar háztartásba a klasszikus magyar nótákon túl a cigányzene, népdalok, és az operettek varázslatos világát.

Június elsejével 32-ről 37-re bővült az adóállomások száma az országban, így Baján, Keszthelyen, Révfülöpön, Nagymaroson és Tiszafüreden újabb frekvenciákon lehet fogni az országszerte kedvelt Dankó Rádiót.

Baján a 92,2 Mhz-en, Keszthelyen a 104,3 Mhz-en, Révfülöpnél 91,0 Mhz-en, míg Nagymaroson a 93,1 Mhz-en és Tiszafüreden a 105,2 Mhzen lett fogható a nemzetek muzsikáját sugárzó Dankó Rádió.

További részletek a vételi adatokról és az adóállomásokról, illetve a frekvenciákról a dunamsz.hu weboldalon találhatóak.

Dankó Rádió: Csendül a nóta, száll a muzsika!

Borítókép: A biatorbágyi Barackvirág Táncegyüttes műsora a Dankó Rádió indulásának ötödik évfordulója alkalmából rendezett ünnepi rendezvényen Budapesten, a Várkert Bazárban 2017. december 22-én. A klasszikus magyar nótát, cigányzenét, operettet és népdalt sugárzó tematikus csatorna 2012. december 22-én reggel 6 órakor élő kívánságműsorral indult el, a műsorstruktúrát 80 százalékban a magyar és a cigány nóta, 20 százalékban pedig az operett és a népzene alkotja.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!