lakberendezés

2020.06.27. 07:40

Lakjuk be a teraszt! 5 tipp, hogy még hangulatosabb legyen

Kezdetét vette a teraszszezon! Itt az ideje, hogy átalakítsuk otthonunk kültéri részeit, és élvezzük a szabadban töltött pillanatokat.

Forrás: Shutterstock

Hawaii életérzés

A ’60-as és ’70-es évek egyik kedvelt irányzata újjászületve tér vissza az otthonunkba: a rattanból és egyéb természetes anyagokból készült bútorok érdekes, izgalmas formákat öltenek – írja a Lakáskultúra.

Dzsungelhangulat

Mind az apró erkélyeket, mind a nagyobb teraszokat növényekkel lehet a legegyszerűbben felöltöztetni. Az agyagcserép mellett változatos színekben és formákban is gondolkodhatunk.

Varázsoljunk hangulatos teraszt otthonunkba!
Fotó: Pinterest

Természetes textilek

A puha kültéri párnák, takarók és szőnyegek gondoskodnak a kényelemről, meghittségről. Minél színesebbek, minél különlegesebb mintájúak, annál trendibbek!

Lassítsunk a tempón!

Akkor használhatjuk ki igazán a megújult terasz nyújtotta lehetőségeket, ha mi magunk is kialakítunk új szokásokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni: a napi rutinban szánjunk időt a reggeli kávé kényelmes, nyugodt elkortyolására, vagy munka után üljünk ki olvasni kicsit.

Gondtalan falatozás

Az időjárás végre alkalmas arra, hogy kint ücsörögve élvezzük a napsütést és a friss tavaszi finomságokat. A színes kínálókhoz passzoló gyertyák, mécsestartók jóvoltából sötétedés után is barátságos lesz a miliő.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!