megnövekedett igény

2021.05.02. 16:49

Ingyenes bohócdoktoriskola várja az érdeklődőket

A Mátrix Közhasznú Alapítvány azok jelentkezését várja, akik szeretnek bábozni, színészkedni, szavalni, mondókázni, olvasni.

Budapest, 2019. május 13. A Piros Orr Alapítvány bohócdoktorai a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján 2019. május 13-án.

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Ingyenes bohócdoktoriskolába várja a Mátrix Közhasznú Alapítvány azokat az önkénteseket, akik szeretnének részt venni gyerekek és felnőttek számára szervezett jótékonysági programokban – olvasható az alapítvány keddi közleményében.

Mint írják, az alapítvány azokat a jelentkezőket várja, akik szeretnek bábozni, színészkedni, szavalni, mondókázni, olvasni.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működteti a Bohócdoktor programot. Most a megnövekedett igények miatt az alapítvány a szegedi térségből önkéntesek jelentkezését várja. Ideális jelöltnek számít az, aki szeret mesélni, énekelni, zenélni. A jelentkezők csoportos színészi, bábos, zenés képzésen, szakmai segítők részvételével higiéniai, pszichológiai, kommunikációs fejlesztő programon vesznek részt, amely után oklevelet kapnak és bohócdoktor kórházi vizitek szereplőivé válhatnak.

Bővebb információk a www.bohocdoktor.com weboldalon találhatók – áll az összegzésben.

Borítókép: A Piros Orr Alapítvány bohócdoktorai a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján 2019. május 13-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!