Tündérszépek

2019.12.19. 15:02

Így készülnek a lányok a szépségverseny döntőjére

A közönségszavazás második köre január 2-án indul, a televízió által is közvetített döntőre pedig január végén kerül sor.

Szeptember elején több mint hétszáz nevezővel elindult a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny, amelyre 16 és 29 év közötti hölgyek jelentkezhettek, akik a megyei és regionális előválogatók után a döntőben mutathatják meg magukat az országnak. A szakmai zsűri által kiválasztott 21 lány, illetve a közönségszavazáson továbbjutott versenyző két felkészítő táborban vesz részt, ahol professzionális csapat dolgozik azon, hogy a döntőn a versenyzők legjobb formájukat hozzák.

Béres Alexandra és Kocsis Korinna is segíti őket

Az elmúlt hétvégén lezajlott a Tündérszépek 2020 első felkészítő tábora. A badacsonytomaji Hotel Bonvinoban a 22 döntős lányt Kocsis Korinna és egy húszfős stáb várta.

A külső és a belső is számít

Pénteken közös ebéddel kezdődött a tábor, majd Kocsis Korinna vezetésével ismerkedő beszélgetést tartottak, amelyek során minden versenyző bemutatkozhatott néhány mondatban. Következő programként Béres Alexandra, a Diéta és Fitnesz magazin szakmai tanácsadója tartott workshopot a lányoknak, hasznos tanácsokat adva az egészséges életmóddal kapcsolatban, arra fókuszálva, hogy mire ügyeljenek, milyen edzéseket végezzenek annak érdekében, hogy a döntőig hátralévő hetek alatt a lehető legjobb formájukat érjék el.

A vacsora után a versenyzők a szomszédos Hableány bisztró-borbárban borkóstolón vettek részt, ahol a Laposa borok mellett folytatták az ismerkedést, megosztva a versennyel kapcsolatos érzéseiket, reményeiket.

A külső és a belső is számít

Másnap már kora reggel kezdődött a munka. A lányokat profi szakemberek szépítették, fodrászok, sminkesek gondoskodtak arról, hogy a nap folyamán készülő képek, amelyeket hírportálunk olvasói a januári végső közönségszavazás alkalmával láthatnak majd, minden versenyzőről tökéletesen sikerüljenek.

Szakemberek segítik a felkészülést

A külső formálása mellett hangsúlyt fektettek a szervezők a belső mentorálására is, hiszen a kommunikációs szakértők és a verseny háziasszonya, Kocsis Korinna is tanácsokkal, személyes tapasztalatai, élményei megosztásával bátorította a lányokat.

A fotózások, ruhapróbák után, a tábor harmadik napja a színpadi mozgás alapjainak elsajátításával telt, hiszen a versenyzők jelentős része mindenféle előzetes képzettség, hasonló területen szerzett tapasztalat nélkül érkezett.

Óriási a tét

A decemberi táborral még nem ért véget a lányok felkészítése, január végén ismét elvonulnak két napra, hogy a második tábort záró, a televízió által is sugárzott döntőn mindenki tökéletesen teljesíthessen.

A tét óriási: 2020 Tündérszépek egyéves autóhasználatot kap, amelyet a Mercedes-Benz Hovány budaörsi világelső újgenerációs autókomplexuma biztosít, emellett egzotikus utazások, nagy értékű vásárlási utalványok, mobiltelefonok és modellszerződés is vár a legszebbekre.

A döntő közönségszavazás január 2-án indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!