Ország-világ

2020.09.01. 08:44

Így csempésszen jókedvet az őszi hétköznapokba!

Szeptember elhozza a nyaralások végét, az iskolakezdést és az egyre hűvösebb napokat. Tippjeinkkel apró örömöket csempészhet az ősz első időszakába. Kezdje vidáman a szeptembert!

Forrás: Shutterstock

Szépítkezzen az évszak színeivel!

Figyelje csak meg, milyen gyönyörű, új színek köszöntik az őszt a drogériák polcain! Tervezze be, hogy a hónap első hetében meglepi magát néhány sminktermékkel, mondjuk egy-egy szemhéjfestékkel és körömlakkal – tanácsolja a Vasárnap Reggel.

Rajzoljon, amihez csak kedve van!

Ez nem csak a gyereknek szuper elfoglaltság: ha úgy érzi, nincs kedve semmihez, vagy borongós az idő, üljön le a kicsivel vagy akár egyedül rajzolgatni! Teljesen mindegy, hogy csillagokat, pálcikaemberkét vagy virágokat, fákat firkálgat(nak), közben teljesen megfeledkezhet(nek) a külvilágról.

Szörfözzön a neten!

Az egyik hétvégét szánja arra, hogy vicces videókat keresgél egy videomegosztó portálon, és teljes felszabadultsággal élvezi őket. Ne féljen hangosan nevetni, ha ahhoz van kedve! Ettől nemcsak feltöltődik, és jobb lesz a hangulata, hanem újult erővel fog szembenézni a következő hét kihívásaival is.

A friss levegő csodát tesz

Az őszi légkör teljesen más, mint a nyár pezsdítő hangulata. Már csak néhány hét, és gyönyörködhet az egyre színesebb lombkoronákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!