a bevétellel gyerekeken segítenek

2020.06.17. 16:48

Az idei Paloznaki Jazzpikniken lesz a legtöbb fellépő

Az idei Paloznaki Jazzpiknik a nyár végén, augusztus 20. és 22. között kerül megrendezésre. Az eseményen a nemzetközi sztárok mellett több mint 40 magyar fellépő szórakoztatja majd a közönséget, köztük olyan nagy nevek mint Jamie Winchester & Hrutka Róbert vagy épp Randy Brecker Brecker hatszoros Grammy-díjas trombitás.

Tarnóczy Orsolya

Paloznak, 2018. augusztus 4. Résztvevõk a 7. Paloznaki Jazzpikniken 2018. augusztus 3-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Az idei eseményt a járványhelyzet miatt az eredetileg tervezettnél később, és a legnagyobb körültekintés mellett rendezik meg, nagy hangsúlyt fektetve a látogatók biztonságára – mondta el Valde Orsolya fesztiváligazgató, hozzátéve , hogy

rendszeresen fertőtleníteni fogják a légteret, a belső tereket, a piknikbuszokat, a mellékhelyiségeket és a backstage-et is.

Az augusztus 20-ai nyitónap egyik sztárfellépője a De Phazz német jazzegyüttes, amely a soul, a latin zene, a trip hop és a drum and bass elemeit ötvözi a nagyszínpadon.

Mario Biondi

Másnap a Jamie Winchester & Hrutka Róbert Band zenél, az est fénypontja pedig Candy Dulfer holland szaxofonista koncertje lesz. Szombaton, a zárónapon többek között Mario Biondi és a Kraak & Smaak Live Band szórakoztatja a közönséget.

Candy Dulfer
Fotó: ©carinverbruggen.com

Augusztus 20-án ünneplik a Magyar Jazz-t, ez alkalomból, az idén 30 éves jubileumát ünneplő Magyar Jazz Szövetség közreműködésével a Finucci Bros Quartet egy élő jazz-lengendával, Randy Brecker hatszoros Grammy-díjas trombitással lép színpadra a piknik nyitónapján.

A nemzetközi fellépők mellett több mint 40 magyar fellépő várja a közönséget.

Randy Brecker
Fotó: John Abbott

A nagyszínpadon lép fel a Mörk, a Hangfoglaló Programmal való együttműködésnek köszönhetően ad koncertet két kezdő zenekar, a The Anahit és a Nagy Emma Quintet. Gátos Iván új zenekarával, a Stinky Bugs-al lép színpadra, a csapatban közreműködik Törőcsik Franciska színésznő is.

Sajtótájékoztató
Fotó: Tihanyi Karoly

Kék szívvel az autista gyermekekért

A Paloznaki Jazzpiknik most is segíti bevétele egy részével a rászorulókat, idén az Együtt az Autistákért Alapítvány munkáját támogatják.

Az alapítvány idei célja az első magyarországi Autista Mintaház létrehozása, amely fejlesztő és módszertani központként működik majd, hogy hosszútávú megoldást nyújtson az autizmussal élők számára. Ha a Paloznaki Jazzpiknik látogatói egy kék szívvel fotózhatják le magukat, és a képet az #együttazautistákért hashtaggel feltöltik a közösségi oldalukra, akkor a MOL fejenként ezer forinttal támogatja az alapítvány munkáját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!