tiroli előnászút

2018.02.24. 06:30

Az Év párja, Eszter és Gábor már tervezik az utazást

Hatalmas az öröme Eszternek és Gábornak, tavaly nyáron volt az esküvőjük, nászútra még nem is jutottak el, de máris sikerült nyerniük egy romantikus utazást.

Forrás: MW

Fotó: Kallus György

Tizennégy házaspár versenyzett azért, hogy elnyerje a Neckermann nyeremútját, és végül a nógrádi pár, Eszter és Gábor győzött.

A nyertes fotó
Fotós: Kökény Ildikó

A legtöbb szavazatot (közel 24 ezret) ők kapták, így ők nyerték a 7 éjszaka szállást a Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással, 2 fő részére.

A tiroli régióban található Hotel Kroneck szálloda környezetében szabadidős parkok garantálják a kikapcsolódást és kalandot, ahol Ti is kipróbálhatjátok a kötélpályákat vagy a nyári bobot.

Nógrád megyei a nyertes házaspár
Forrás: MW | Fotós: Tóth-Blum Dániel

A nyeremény 2018. december 31-ig használható fel a szabad helyek függvényében a Neckermann-on ke­resztül a szálloda által visszaigazolt időpontban, és Eszter meg Gábor már ki is találták, hogy mikor utaznak el.

„Szeptemberben utazunk”

- mondta a csinos fiatalasszony lelkesen, majd így folytatta:

„Síelni egyikünk sem tud, de a bobot biztosan kipróbáljuk, és egyébként nemhogy Tirolban, de Ausztriában sem jártunk még soha. Persze igazi kampányt indítottunk be, megkértük az összes barátot, családtagot, ismerőst, hogy fogjanak össze, szavazzanak ránk. Persze az sms-küldések után már meg sem mertünk nézni a telefonszámlát”

-nevetett Eszter, aki azt is hozzátette, hogy a párja, Gábor nincs is fent a Faceboon, de aki csak nekik drukkolt, és persze Eszter is az utolsó órákban már egyfolytában kattintgatott, hogy megtudja, mi az eredmény.

„Amikor a veszprémiek az utolsó előtti napon megszerezték a vezetést, akkor kezdtünk bele az igazi kampányba, mindenkit megkértünk, és sikerült”

- mosolygott elfogódottan a fiatal pár.

Volt, hogy kicsit aggódtak a végeredmény miatt
Forrás: MW | Fotós: Tóth-Blum Dániel

Kázmér Judit, a Mediaworks Hungary Zrt. PR- és marketingigazgatója is gratulált a fiatal párnak.

„Remek dolog egy ilyen összefogás”!

-utalt arra, hogy megyei szinten milyen hatékonyan működött Eszter és Gábor különleges kampánya.

„Remélem, hogy nagyon jó időtök lesz. Nekem jutott az a kellemes kötelezettség, hogy Nektek nyújtsam át a vouchert, nagyon jó időtöltést és jó szórakozást kívánok. Persze nagyon örülnénk, ha készítenétek néhány képet, és elküldenétek nekünk is.”

-tette hozzá mosolyogva Kázmér Judit, aki miután megtudta, hogy a szép fiatalasszony igazi konyhatündér, ráadásul nagyon szeret édességet, tortát, sütit sütni, megajándékozta néhány kiváló szakácskönyvvel is.

„Büszkék vagyunk rá, hogy összefogtak értünk, és tényleg mi nyertünk”

- tette még hozzá Gábor.

Borítókép: Kázmér Judit, a Mediaworks PR és Marketing Igazgatója, Frankó Gábor és Frankó Eszter, az Év párja verseny győztesei, és Vida Károly, a Nógrád Megyei Hírlap üzletszervezési vezetője 2018. február 23-án

MW / Kallus György

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!