fesztiválhangulatban

2019.07.12. 15:49

Az Alfa Romeo szerelmesei találkoznak Zánkán

A most először kétnapos AlfaCity-t tizenharmadik alkalommal rendezik meg, az idei találkozóra a szervezők a tavalyi rekordszámú, 1410 autónál is többet várnak.

Forrás: MTI

Fotó: Dékán Gábor

A találkozó minden ötödik résztvevője külföldi, több olasz márkaklub is képviselteti magát, de idén nemcsak a környező országokból, hanem még Oroszországból is várnak vendégeket – tették hozzá.

A márka elválaszthatatlan részét képezi 109 éves történelme, ezért a látogatók a szokásoknak megfelelően kiemelt helyen tekinthetik meg a márka aktuális modelljeit, valamint az old- és youngtimer Alfa Romeókat a rendezvényen.

A Magyar Autóklubbal és a Groupama Tanpályával együttműködve a szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a biztonságos autózásra, ezért a közlekedésbiztonsággal és a baleset-megelőzéssel kapcsolatos programok és előadások is várják a résztvevőket. Rendeznek emellett versenyt távirányítós autóknak, a sofőröket akadálypálya is várja, de szörfrodeó és különböző gyerekprogramok is lesznek.

A nap házigazdája idén is Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető lesz, aki az Alfa Romeo hazai márkanagykövete.

A programok sorát mindkét nap hajnalig tartó bulik zárják, amelyeken fellép többek között Edo Denova, Willcox és Antonyo, szombaton este pedig a soproni SativuS zenekar koncertjét is hallhatják a találkozó résztvevői.

Borítókép: Alfa Romeo 75 típusú olasz rendőrautó Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo-márkatalálkozóján a zánkai Erzsébet Üdülőközpontban 2016. július 9-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!