Covid nélkül

2021.03.13. 07:25

A járványhoz kapcsolódó rajz- és videópályázatot hirdettek gyerekeknek

Covid nélkül címmel rajzokból, számítógépes grafikákból, kisfilmekből szervez versenyt és online kiállítást anyaországi és határon túli magyar nyelvű általános iskolák, speciális gyógypedagógiai intézmények, krónikus beteg gyerekeket támogató alapítványok, egyesületek részére a Zoom Egyesület.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A pályázat célja a Covid-járvány okozta frusztráció feldolgozása a gyerekekben, a családokban, továbbá az ismeretterjesztés a pandémiával kapcsolatban, az az idősek védelme fontosságának hangsúlyozása, beszélgetés a Covid elleni védekezés prioritásáról és annak formáiról – olvasható az egyesület közleményében.

A verseny nevezési határideje 2021. március 30., a rajzok és filmek beküldési határideje pedig 2021. április 30. Az eredményhirdetésre a család nemzetközi napján, 2021. május 15-én kerül sor.

A verseny fődíjaként három osztály és az őket kísérő pedagógusok osztálykirándulását támogatják egy ebédmeghívással. Tíz iskola a „2021 hősei – egy család vagyunk” címet nyerheti el, ötven gyermek pedig egyenként 5 ezer forintos könyvvásárlási utalványt kaphat munkájának értékeléseként.

A kiírás részletei a Zoom Egyesület közösségi oldalán olvashatók.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!