Életmód

2010.08.26. 09:28

A tánc segít a jobb szexben

A tánc ősi formája a törzsi kultúrák számára mindig is valamilyen misztikus erőt hordozott magában, és az élet nélküle szinte elképzelhetetlen volt.

Nana.hu

A tánc volt az eszköz, amely összetartotta és felpezsdítette a közösséget, tartalommal töltötte meg a hétköznapokat amellett, hogy szórakozást, kikapcsolódást is jelentett. Az ősi emberek táncoltak, ha vadászni mentek, táncoltak a betegek gyógyulásáért, táncoltak, hogy bő legyen a termés, táncoltak, ha öröm vagy bánat érte őket.

És mégis mi köze mindennek most, a XXI. században, a lepedőakrobatikához? Nagyon is sok. A tánc - amely év(száz)ezredekre visszamenőleg a vérünkben van és a kultúránk része – maga a mozgás, a ritmus és a ritmus feletti uralom. A ritmus feletti uralom pedig biztosítja a test feletti uralmat is, amely a jó szex egyik legfontosabb alapja. És mindez tanulható, felszínre hozható, hiszen ott lapul mindegyikünkben.

Nincs szükség komoly tudományos kutatásokra, hogy bebizonyítsuk, a fenti megállapítások igazak és valóban jó hatást gyakorolhatnak szexuális életünkre. Elég csak elővenni a józan eszünket. No meg a tánccipőnket! Gyakoroljon be néhány tánclépést és figyelje meg, milyen változások történnek majd az ágyában! Lányok, Fiúk, Hölgyeim és Uraim, táncra fel!
A Fővárosban és vidéken is számos tánciskola ajtaja nyitva áll Ön előtt, ahol rengeteg táncstílusba belekóstolhat. Ha zavarba ejtő a kínálat, és nem tudja, első alkalommal melyik stílussal próbálkozz, akkor kóstoljon bele egyetlen éjszakán akár az összesbe! Erre 2010. szeptember 10-én a Tánciskolák Éjszakája ad lehetőséget, amikor országszerte számos tánciskola egyedi programokkal, táncbemutatókkal és exkluzív kedvezményekkel vár minden érdeklődőt, egészen hajnalig.


Hogy teszi jobbá a tánc a szexet?
Itt megtudhatja >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!