Műanyag

2018.06.15. 10:05

Szívszorító klip készült az óceánokat elborító szemétről

A walesi producer, Novo Amor ennél megrázóbb, ugyanakkor ennél szebb képsorokat nem is készíthetett volna Birthplace, vagyis Szülőhely című dalához.

Ali John Meredith-Lacey, a Novo Amor művésznéven ismert énekes, dalszerző, hangmérnök és producer csütörtökön jelentette meg Birthplace című klipjét a videómegosztón, melyet az Independent is közzétett. A kisfilmet kiemeli a zenés videók sorából, hogy a teremtett világ lélegzetelállító szépségét és az emberi tevékenység fájdalmasan pusztító mivoltát egyszerre érzékelteti, emellett a klipet a kivételes operatőri munka és Michael Board szabadtüdős búvár elképesztő teljesítménye teszi emlékezetessé.

A fülbemászó dalhoz kapcsolódó képsorok hatásosan juttatják el az érzelmi szféránkig az üzenetet: az életünk ajándék, de felelősség is. Tennünk kell valamit, hogy az óceánok élővilágának sorsa – és vele együtt a földi élet – ne pecsételődjön meg végleg.

Borítókép forrása: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!