Szavazási eredmény

2021.08.05. 11:49

Olvasóink többsége a korlátozások nélküli életet szereti a legjobban az idei nyárban

A világjárvány nehéz hónapjai alatt sokan várták a nyár beköszöntét, remélve, hogy könnyebb és boldogabb hetek elé néznek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Olvasóinkat arról kérdeztük a héten, hogy mit szeretnek a legjobban az idei nyárban. Több válaszlehetőséget adtunk meg, a végeredmény pedig magáért beszél. A voksolók 60 százaléka azt élvezi a legjobban, hogy végre korlátozások nélkül élhet. A pandémia fenekestül forgatta fel mindenki életét, így nem meglepő, hogy a harmadik hullám leküzdése után olvasóink többsége ekképpen vélekedik. Néhány korábbi szabályt azonban továbbra is ajánlott betartanunk, ne adjuk esélyt a koronavírusnak a terjedésre!

[eweb-voting id="4197941"]

Szavazó olvasóink 17 százaléka azt szereti a legjobban az idei nyárban, hogy végre találkozhat rég nem látott ismerőseivel. A koronavírus-járvány a családi és baráti összejöveteleknek is hosszú hónapokra véget vetett. Bár telefonon vagy az interneten keresztül sokan tartották családtagjaikkal, ismerőseikkel a kapcsolatot, azért valljuk be, a személyes találkozásnál nincs jobb!

A voksolók 12 százaléka a „Balaton, fagyi, sör, bor, fürdőzés!” válaszlehetőségre kattintott. Tombol a nyár, sorra dőlnek meg a melegrekordok Magyarországon, így nem csoda, hogy a hőségriadók közepette sokan keresik a felfrissülést.

Olvasóink 11 százaléka az utazásnak örül a legjobban, amikor csak teheti, nyaral. A koronavírus-járvány súlyosan érintette a turizmust, de a védőoltásoknak köszönhetően ismét kinyílik a világ az utazni vágyók előtt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!