"adjá má cigit!"

2021.06.10. 15:30

Nem értették meg az agya elektromos hullámain küldött üzenetet, ezért szétverte a ráckevei boltot

A ráckevei férfi azzal magyarázta tettét a rendőröknek, hogy agya elektromos hullámain keresztül beszélte meg egy helyi dohánybolt tulajdonosával, hogy elviheti az üzletből 8 doboznyi hitel limitét. Mivel azonban nem kapott cigarettát, dühében szétverte a pultot és erőszakkal elvette, ami szerinte járt neki.

Forrás: police.hu

Fotó: Sagyibó Melinda

A férfi az álmában kapott üzenetekre hagyatkozva ment be június 8-án reggel egy ráckevei dohányboltba – írja a police.hu nyomán az Origo. Ám elfelejtett maszkot fölvenni, emiatt pedig az eladó figyelmeztette. Emiatt vita alakult ki közöttük, majd a 43 éves férfi mérgében belecsapott a pultra szerelt üveglapba, ami összetört.

Mivel az eladó nem reagált az „adjá má cigit!„ felszólításra, a férfi megkerülte az összetört pultot és 8 doboz cigarettát tömött a kabátzsebébe, majd kilépett az üzletből.

Az utcán egy járókelőtől tüzet kért, fölvette kutyája pórázát és elsétált.

A rendőrök 10 percen belül a közelben elfogták.

A kihallgatáson részletesen beszélt a történtekről, és határozottan állította:

a hitellimites cigaretta elhozatalát korábban agya elektromos hullámain keresztül, álmában előre megbeszélte az üzlet tulajdonosával.

A 43 éves férfi ellen garázdaság miatt folytatják a nyomozást a ráckevei rendőrök.

A férfi dühében összetört e a pult üvegét
Fotó: police.hu

 

Címkék#police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!