nudisták

2018.05.06. 19:04

Meztelen látogatók leptek el egy múzeumot

A Palais du Tokyo egyszer és utoljára hirdette meg a lehetőséget.

Nudista látogatókat fogadott egy párizsi kortárs múzeum. A szervezők szombaton a rendes nyitvatartás előtti időszakra szervezték az egyszeri lehetőséget, hogy a nudisták ne keveredjenek a jól öltözött közönséggel.

A Palais du Tokyo múzeum szombatra hirdette meg az első ilyen különleges alkalmat a nudista közösség számára. A ruhátlan látogatók a Viszály címet viselő, kortárs műveket felvonultató kiállítást tekinthették meg a múzeum nyitása előtt.

A kezdeményezésre azt követően került sor, hogy Párizsban korábban már nyílt egy nudista étterem és egy nudista park is.

A szervezők a fiataloknak és azoknak az érdeklődésére számítottak, „akiknek elegük van a nudizmus körüli komplexusokból, és akik nem akarják, hogy a nudizmus csak a vízpartokra, a nyárra és egy bizonyos rétegre korlátozódjon”.

A BBC News beszámolója szerint a páratlan alkalommal 161 látogató élt. A Le Parisian című lap szerint a kezdeményezés nagy sikert aratott.

A nők és férfiak egy öltözőben hagyták a ruháikat, mielőtt beléptek volna a kiállításra. Egy látogató szerint jó hangulatban tekintették meg a tárlatot, de persze kicsit feszélyezve érezték magukat a múzeumi térben.

Borítókép: Illusztráció / Shutterstock / Kiselev Andrey Valerevich

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!