Szépség és fehér ruha

2019.05.05. 09:28

Már most megvan 2019 legszebb menyasszonya

Az év leggyönyörűbb aráját és két udvarhölgyét háromfordulós verseny keretében választotta ki a zsűri.

Forrás: Shutterstock

A miskolci Avalon Resort & Spa parkjában tartották az EsküvőOkosan.hu rendezte szépségversenyt, ahol csupa fehér ruhás menyasszony sürgölődött a kifutón. Már korán reggel elkezdték a mátkák felkészítését a profi sminkesek, fodrászok és öltöztetők. Amíg a versenyzők készülődtek, a vőlegények gokartozhattak, majd koktélozhattak – számol be a nem mindennapi eseményről az Origo.

Fotó: EsküvőOkosan

A hölgyek először a kedvenc ruhájukban, élőzenére vonultak fel, majd a menyecskeruhás kör következett – olvasható a cikkben. Végül a versenyzők Halász Éva ruhakölteményeiben vonultak fel a zsűri és párjuk előtt. A végeredményt Zsidró Tamás hirdette ki: eszerint a 2019-es év legszebb menyasszonya a monorierdői Nagy Klaudia lett, két udvarhölgye pedig Balogh Alíz és Méhes Kitti.

A cikk arra is felhívja a figyelmet, hogy 2020-ban ismét megrendezik Magyarország egyetlen menyasszony-szépségversenyét, ahová az egész országból, illetve a környező, magyar lakta területekről várják a gyönyörű, esküvő előtt álló hölgyek jelentkezését.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!