howard x

2018.06.08. 10:22

Kim Dzsong Un-imitátort vettek őrizetbe Szingapúrban (videó)

Őrizetbe vettek és kikérdeztek Szingapúrba érkezésekor egy Kim Dzsong Un-imitátort pénteken, négy nappal Donald Trump amerikai elnök és az észak-koreai diktátor ott tartandó csúcstalálkozója előtt.

Forrás: youtube.com

A hongkongi illetőségű, Howard X néven szereplő férfit egy pláza és egy étterem kérte fel, hogy a csúcs miatt menjen Szingapúrba, és vegyen részt reklámkampányukban.

A Kim-imitátor arról számolt be, hogy átvizsgálták a csomagjait, és két órán át kérdezték ki, majd mielőtt elengedték,

közölték vele, hogy tartsa távol magát Sentosa szigetétől, ahol a keddi csúcstalálkozó lesz, és a Shangri-La Hoteltől, ahol Trump megszáll.

A rendőrök különös érdeklődést mutattak az iránt, hogy a férfi részt vett-e bárhol tiltakozáson, beleértve a hongkongi demokráciapárti tüntetéseket, mire tudatta velük, hogy

dobosként jelen volt a tüntetések helyszínén.

„De sosem vettem részt lázadásban, és nem is tervezek ilyet. Mondtam nekik, hogy sosem tennék ilyet Szingapúrban, mert tudom, hogy ez ellentétes a törvényeikkel” – magyarázta Howard X az AP amerikai hírügynökségnek.

Szingapúrban csak egyetlen helyen, a 0,9 hektáros Hong Lim parkban lehet szabadon tiltakozni,

és ahhoz is a park engedélye kell, minden más gyülekezéshez rendőrségi engedély kell.

A szingapúri rendőrség nem kommentálta Howard X történetét.

Itt pedig a hamis Kim, alias Howard X akció közben:

Borítókép: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!