dupla jutalom

2021.05.26. 10:00

Ilyen szerencséd csak egyszer van egy életben

Visszakapta véletlenül eldobott, egymillió dollárt (285 millió forintot) érő kaparós sorsjegyét egy massachusettsi nő a bolt tulajdonosaitól, akiktől a szelvényt vásárolta.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Thannaree Deepul

Lea Rose Fiega márciusban vásárolt egy kaparós sorsjegyet egy southwicki boltban, a munkahelye közelében. Mint elmondta, ebédszünetben szaladt ki, nagyon sietett,

gyorsan lekaparta, rápillantott, és mivel nem tűnt győztes szelvénynek, visszaadta az eladónak, hogy dobja ki.

A sorsjegy tíz napig pihent a pénztár mögött, aztán egy este a tulajdonos fia, aki átnézte a kidobott sorsjegyeket, észrevette, hogy nem volt rendesen lekaparva a szám, megtette, és kiderült, hogy egymillió dollárt ért a szelvény.

Mivel Fiega törzsvásárló a boltban, a tulaj azonnal tudta, ki vette a sorsjegyet. Áthívták a nőt a munkahelyéről, és átadták neki a nyerő szelvényt.

„El sem hittem, sírtam és megöleltem őket”

– idézte fel Fiega, aki januárban súlyos Covid–19-en esett át, és gyógyulása után most duplán szerencsésnek érezte magát.

A bolt a nyerő szelvény eladásáért az állami lottóbizottságtól 10 ezer dolláros (2,8 millió forintos) jutalmat kapott, és Fiega is megjutalmazta őket. A többi pénzt pedig nyugdíjas éveire tette félre.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!