rossz irány

2020.08.08. 19:37

Hiába jeleztek az idős házaspárnak, akik szemben haladtak a forgalommal (videó)

Péntek reggel Szurdokpüspökinél levideóztak egy autóst, ahogy a 21-es számú főúton a forgalommal szemben közlekedik.

Forrás: nool.hu

A Nool.hu olvasója videózta le azt az autóst, aki a négysávoson szemben haladt a menetiránnyal.

„Én úgy vélem, hogy a Jobbágyinál található körforgalomtól jöhetett szemben a forgalommal. Arra lettem figyelmes, hogy a Szurdokpüspökinél található kihajtó után mindkét sávban áll a forgalom. Én nagyjából száz méterre tőlük megálltam és akkor szembesültem vele, hogy azért álltak meg a többiek, mert egy személyautó a forgalommal szemben hajtott. Valószínű, hogy az előttem lévő autósok próbálták megfordítani az idős házaspárt, de azok kikerülték a segíteni próbáló autósokat. A videón látszik, hogy jobbra lehúzódott, de nem igazán tudta, hogy mi a gond, majd a kihajtón lehajtott a főútról” – mesélte a lapnak a szemtanú.

Nágel Tamás arról tájékoztatta a portált, a kérdéses esettel kapcsolatosan a rendőrségre nem érkezett bejelentés. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az észlelt jogsértés kapcsán a Pásztói Rendőrkapitányság eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!