folyik a nyomozás

2018.12.12. 12:48

A Lánchídon is provokált a piramis botrányfotósa

Nemcsak a gízai piramis tetejére szemtelenkedett fel, hanem Budapesten is pikáns helyzetbe hozta modelljét a feltűnést kereső dán művész.

Óriási felháborodást keltett a neten egy videó nemrégiben: a dán Andreas Hvid felvétele a Gízai nagy piramis (más néven Hufu piramis) tetején készült. A piramisra egyáltalán nem szabad felmászni, a férfi ráadásul egy lánnyal szökött fel, akivel aztán állítólag szeretkeztek, erről pedig egy kép is készült. A videón az aktus nem látható, a felvétel végén csak annyi történik, hogy a lány leveszi a felsőjét. – írja az Egypt Today.

A kisfilmen rengetegen megbotránkoztak a mélyen muszlim vallású országban, sokan úgy gondolják, a felvétel sértő.

Khaled al-Anani, a régiségügyi miniszter is nemtetszését fejezte ki a felvétel kapcsán, az ügyben az egyiptomi hatóságok nyomoznak, többek között azt is vizsgálják, valódi-e a felvétel – írja a Guardian.

Hvid egyébként tagadja, hogy lett volna szex, azt mondja, csak a fotó kedvéért vetkőztek le barátnőjével. A felvételre a leírás szerint amúgy órákat készültek november végén, amikor is megpróbálták kijátszani az őröket.

Fotó: andreashvid.com

Andreas Hvid egyébként szenvedélyesen szeret magas helyekről pikáns képeket készíteni. Nálunk is járt barátnőjével, a Lánchídra biztosan felszöktek.

És néhány elhagyatott vonatot is megnéztek pár éve:

Borítókép: Andreas Hvid / Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!