Bárki jelentkezhet

2022.09.16. 14:00

Gokartos képzéssorozatot szervez gyermekeknek a HUMDA

Illusztráció

Forrás: HUMDA

Gokartos képzéssorozatot szervez a HUMDA 6 és 10 év közötti, versenylicensszel nem rendelkező gyermekeknek - közölte a HUMDA (Hungarian Motorsport and Green Mobility Development Agency) Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. .

 

A HUMDA Gokart Suli a jövő autóversenyzőit nevelheti ki, emellett biztonságos közlekedésre is nevel

 

- indokolták a kezdeményezést. A résztvevők nemzetközi minták alapján kidolgozott tananyagból tanulhatnak, és az alapok elsajátítása után haladó képzésben is részt vehetnek. Itt már a versenyzés kerül a középpontba, gyakorolható többek között a formaidőzítés, a rajtszituációk, az előzések - írták.

 A 8 alkalmas, 4 héten át tartó alapképzésre október 1. és november 12. között lehet jelentkezni.

 

Részvételi előfeltétel nincs, az elbírálás a jelentkezés sorrendjétől függ.

 

A díjköteles program helyszínei a budapesti, a győri, a máriapócsi, a mogyoródi, a soproni és a százhalombattai pályák, mindegyikre 12 gyerek kerülhet be. A tavaszi haladó képzésekre a sikeres vizsgázók juthatnak tovább. A feltételek a HUMDA honlapján is olvashatók, itt tették közzé a jelentkezéshez szükséges e-mail-címeket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!