Easy On Me

2021.10.19. 15:35

Elsöprő sikert aratott Adele új dala (videó)

A dalt is tartalmazó 30 című album november 19-én jelenik meg.

(FILES) In this file photo taken on February 24, 2016 British singer Adele performs on stage during the BRIT Awards 2016 in London on February 24, 2016. - British soul diva Adele on October 15, 2021 released comeback single "Easy On Me", in which she confides with the world about the traumatic six years she endured since last releasing a record. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE, TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION – NO POSTERS – NO USE IN MONOGRAPHS

Forrás: AFP

Fotó: Justin Tallis

Adele végre visszatért és egy vadonatúj dallal lepte meg rajongóit: az „Easy On Me” a november 19-én megjelenő „30” című album előfutára. A dal óriási sikert aratott, és megjelenésének napján az elnyerte az „Egyetlen nap alatt legtöbbet streamelt dal” címet Spotifyon. Adele nemrég megosztott egy rövid bejegyzést az albumról és annak megjelenéséről, valamint egy, a rajongóihoz szóló személyes üzenetet, amelyben azt írta „végre készen állok arra, hogy nyilvánosságra hozzam ezt az albumot”.

Az „Easy On Me”-hez videó is készült, amelyet szeptemberben forgattak Quebec-ben, a Cannes-ban Grand Prix-díjas rendezővel, Xavier Dolannel, aki már az énekesnő több klipjén is dolgozott.

A videó érdekessége, hogy ugyanabban a házban kezdődik, ahol az énekesnő „Hello”című dalának klipje,

amelyet szintén a rendezővel készített.

A „30” az első nagylemez Adele legutóbbi, „25” című albuma óta, amely 2015 novemberében jelent meg, és világszerte számos elismerést és platina minősítést nyert el. A „30” is a korábbi album producereinek közreműködésével készült.

Címkék#Adele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!