Egyperces

2016.09.28. 09:33

Ez a srác keresztülmoonwalkolta Európát (videó)

Sokkal fantáziadúsabb, mint végigszelfizni, az már biztos.

BAMA

A kaliforniai Travis DeRose húzott egy szögegyszerű, de annál vidámabb dolgot: európai körútja minden egyes állomásán moonwalkolni kezdett, és a Michael Jackson-mozdulatokat nyaralási videóvá fűzte össze. Nézzék:

A férfi egy korábbi, írországi utazás során kezdett ebbe bele, hogy „kevésbé legyen kínos a nyaralási fotókon való pózolás.”

„Ahelyett, hogy csak úgy odaálltam volna, és hülyén néztem volna ki, elkezdtem moonwalkolni, és ami azt illeti, egész klasszul sikerült. Szóval, amikor belekezdtem ebbe a nagy európai utazásba, moonwalkolni kezdtem minden egyes helyen, ahová csak mentünk.” - mondta DeRose a Mashablenek.

DeRose két hónapot töltött Európában, ez idő alatt tizenhárom országban fordult meg (és kezdett el hátrafelé gyalogolni). Ez tényleg sokkal klasszabb, mint mondjuk a sorban húszmilliomodikként ötven méterről, kamuból nekidőlni a pisai ferde toronynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!