Hallgassa élőben!

Ismerjétek meg a Megyék Csatája League of Legends versenyének kommentátorait és műsorvezetőit

Öt kommentátorral és két műsorvezetővel találkozhattok a Megyék Csatája LoL közvetítésein.

Hamarosan megkezdődnek a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny League of Legends tornájának megyei döntői, amelyet már élőben követhettek a Megyék Csatája Twitch csatornán.

Az izgalmas mérkőzéseket a megyék legjobb csapatai garantálják, a szórakoztató és edukatív műsorért egy népes stáb felel, őket ismerhetitek meg közelebbről.

Balogh „Rka” Réka – műsorvezető

A Queens of the Game oszlopos tagja megkerülhetetlen szereplője Magyarország legnagyobb e-sport rendezvényeinek. Legközelebb hozzá a League of Legends áll, de nem retten meg a feladattól akkor sem, ha más játékból kell felkészülnie.

Huzsvári „Anniewhere” Patrik – műsorvezető

A keleti régió képviselője meglépte LoL-ban az 1000. szintet, elérte a Mester rangot Taktikus Csapatharcban, miközben mindig jut ideje arra, hogy kedvenc hősével, Annie-vel, megmutassa a gyanútlan ellenfélnek, hogy egy tüzes kislánytól igenis lehet rettegni.

Fontos „Arwyll” Dániel – akciókommentátor/elemző

A magyarországi League of Legends e-sport úttörője, aki már hosszú évek óta aktív tagja a Riot Games csapatának. Nem sok olyan ember van, aki nála jobban ismerné a LoL világát.

Riczy „noizR” Dániel – elemző

Több nemzetközi csapatban megfordult már edzőként, jelenleg az Illés Akadéma Spirit ötösét igazgatja a háttérből. Elképesztő szakmai tudása van, amelyet már a tiltási és választási fázisban megcsillogtat.

Mihály „Mentsvar” Zalán – akciókommentátor

Egy-egy pörgősebb csapatharcban képes elrappelni másodpercek alatt fél tucat karakter és képesség nevét, de akkor is lehet rá számítani, ha az elemzőasztalnál kell egy témát alaposabban kivesézni.

Koncz „Livius” Máté – akciókommentátor

A nagy visszatérő, aki akciókommentátorként letette már a névjegyét az asztalra jó pár évvel ezelőtt. A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonja után újra itt van, hogy a Megyék Csatájában tolmácsolja az eseményeket.

Dienes „Loemifar” Valentin – elemző

Nem kell félteni, hogy megmondja a véleményét a játékosokról, mindig kritikusan szemléli a dolgokat. Mindenre van válasza, ami a közelmúltban történt, legyen az játékmenettel vagy e-sporttal kapcsolatos kérdés.

Természetesen az adások nem jöhetnének létre a megfelelő technikai csapat nélkül, rendezők és obsververek dolgoznak azon folyamatosan, hogy ne maradjatok le egyetlen fontosabb akcióról sem. A megyei döntők október 16-án, 18:00-kor indulnak, az utolsó összecsapás november 1-jén lesz.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan regisztrálhattok a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny FIFA 21 tornájára. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon lehet, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

Hozzászólások

somorja / 1 órája
Kövér László: csak akkor nyerhetünk, ha a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes
BIRKÓZÁS / 1 órája
Kirgiz sportoló még sosem nyert olimpiát – ha Lőrinczen múlik, nem is fog!
Cikkünkben a világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Lőrincz Tamás keddi döntője előtt pályafutásának statisztikái mellett a magyar birkózósport olimpiai eredményeivel is foglalkozunk. Felelevenítjük Kozma István és Polyák Imre 1964-es tokiói aranyérmét, de foglalkozunk a döntős ellenféllel, a kirgiz Akzsol Mahmudovval is, aki hazája első olimpiai bajnoki címéért küzd, miközben Lőrincz Tamás Magyarország 20. birkózó ötkarikás aranyérmét szerezheti meg– 2004 után az elsőt.
szexi
Merész! Nem takargatja hatalmas melleit Bochkor Gábor eltitkolt barátnője
Fürdőruhában mutatta meg magát.
a kampányban azért eltitkolnák / 2 órája
Karácsony Gergely elismerte: a baloldal a migránsok jogait védené
A főpolgármester egy német lapnak nyilatkozva véletlenül elszólta magát: a Gyurcsány vezette baloldal megint hazudozni akar a kampányban.