Február 20-án kopogtat

2019.01.29. 06:00

Videón látható, milyen lesz a Samsung S10 csúcsmobil

Nem szivárognak, egyenesen dőlnek a nem hivatalos hírek a Samsung rövidesen kapható új okostelefonjáról.

A Samsung Electronics elnöke bemutatja a Samsung Galaxy A8s okostelefonját. Jól látható a mobil új előlapi kamerája. (Fotó: AFP/ Han jingyu / Imaginechina)

Forrás: (Fotó: AFP/ Han jingyu / Imaginechina

A koreai gyártó az idei csúcskészülékének bemutatóját természetesen az idei MWC-re, pontosabban állítólag kicsit az elé, február 20-ra időzítette.

Az eddig nyilvánosságra került képek alapján a népszerű Youtube csatorna, a Concept Creator közzétett egy látványos, nagyon is samsungos termékbemutató stílusú videót a Samsung Galaxy S10-esről.

Látható az új Infinity-O dizájn, amely az éves trendnek megfelelően nem csúnya notchban, hanem fura kis lyukban helyezi el az előlapi kamerát az AMOLED kijelzőben. Így terjedhet ki a képernyő a készülék széléig.

Persze a kamerák elszaporodnak: a hátlapon három található. A nagyobb és drágább 10-es készüléken a „lyuk” is nagyobb lehet, mert oda is két lencse kerül a bokeh hatás érdekében.

Ami pedig a látványon túl van

Eddig úgy tudni, hogy a koreai óriásvállalat okostelefonjának erőforrása a legújabb Exynos 9820-as lesz Mali G76 grafikus procival, 6GB RAM és 128 GB belső tárhely együttműködésében.

Várhatóan lesz a normál (6,1 hüvelyk kijelzőméret) mellett Plus (6,4 hüvelyk) és Lite (5,8 hüvelyk) változat is. Ami a már említett kamerákat illeti, a Lite kettőt, a 10 és a 10+ hármat kaphat.

A Samsung Electronics elnöke bemutatja a Samsung Galaxy A8-as okostelefonját. Jól látható a mobil új előlapi kamerája.
(Fotó: AFP/ Han jingyu / Imaginechina)

Úgy fest, túl lehetünk a Samsung aggódós időszakán, s végre méretes akkuval, 5000mAh-as akkumulátorral szállítják a készüléket. A „Reverse wireless charging” technológia pedig már ismerős lehet a versenytárs Huawei Mate 20 Pro-ban bemutatkozott megoldásból: ez arra képes, hogy a telefon akár más készüléket is töltsön, ha szükséges.

Bejöhet a kriptovaluták hivatalos támogatása

Évek óta hallani, hogy a Samsung készüléke képes lesz a kriptopénzek kezelésére. A Twitteren kiszivárgott jelek szerint alaptelepítésben tudja majd az új Samsung.

New " target="_blank" rel="noopener">#GalaxyS10 live images leak with ‘Samsung Blockchain KeyStore’

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!