szigorú klinikai higiéniai szabályok

2019.02.15. 10:45

Tévéket és orvosi monitorokat adományoztak a Szent Imre kórháznak

A betegszobák tévéin az újdonsült édesanyák gyermekgondozással kapcsolatos oktatóanyagokat nézhetnek majd, az orvosi monitorok pedig a szakorvosok és ápolók munkájához fognak segítséget nyújtani.

Forrás: Shutterstock

Két 27 hüvelykes orvosi és egy ugyanilyen méretű sebészeti monitort, két 19 hüvelykes klinikai ellenőrző monitort, valamint összesen 10 tévét adományozott az LG a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának, és a Képalkotó Diagnosztikai Osztályának.

A televíziók a betegszobákban kapnak majd helyet, és a kórház tervei közt szerepel, hogy a készülékeken gyermekgondozással kapcsolatos oktatási tartalmakat is közvetítenek majd.

A professzionális egészségügyi monitorok számos kényelmi funkciót kínálnak a kórházi dolgozóknak.

Az LG kifejezetten műtőtermi felhasználásra kifejlesztett, 27 hüvelykes, víz- és porálló sebészeti monitorja nagy segítséget nyújthat a műtétek során, hiszen a kijelző tökéletes színvisszaadása nagyban megkönnyíti a kórház sebészeinek munkáját. Az intézménynek adományozott egészségügyi monitorok mindegyike megfelel a szigorú klinikai higiéniai szabályoknak és elvárásoknak.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!