Egy képernyőről

2019.01.07. 15:27

Távolról vezérel okostévén a Remote Access

A 2019-es Samsung Smart TV-ken elérhető megoldással vezeték nélkül irányíthatók a csatlakoztatott eszközök.

A Remote Access segítségével az okostévéhez beviteli eszközöket, így például billentyűzetet csatlakoztathatunk, amelyekkel könnyebben irányítható a képernyőn megjelenő tartalom.

A PC-hez a televízión keresztül távolról, HDMI kábel nélkül, akár egy másik szobából is hozzáférhetünk és végezhetünk rajta különféle műveleteket, legyen szó az interneten való böngészésről, vagy éppen a TV képernyőjét monitorként használó játékról.

A Samsung Remote Access nem csupán nagyobb képernyővé varázsolja a TV-t: a felhasználók a szükséges perifériák segítségével a csatlakoztatott eszközöket közvetlenül is használhatják a televízón keresztül, hozzáférhetnek böngészős, felhőalapú irodai szoftverekhez, így könnyedén szerkeszthetnek dokumentumokat és dolgozhatnak a Smart TV-nél.

A Remote Access a világon bárhol használható a VMware Horizon szoftvernek köszönhetően.

A vezeték nélküli kapcsolatok és felhő alapú szolgáltatások kapcsán felmerülő biztonsági kockázatok kezelésére a Remote Access funkcióba integrálták a Knox megoldást. A Samsung Smart TV-iben 2015 óta megtalálható, Knox biztonsági technológia az iparágban egyedüliként érdemelte ki a Common Criteria hitelesítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!