Újabb SentiOne funkció

2021.10.23. 15:00

Saját közösségi csatornáikat értékelhetik a brandek

Mostantól a márkák pár kattintással lemérhetik a saját online csatornáikon végzett aktivitások hatékonyságát is a SentiOne új funkciójával.

Forrás: Shutterstock

Az online listening platform mesterséges intelligenciával eddig is

96%-os pontossággal ismerte fel a publikus online tartalmak szerzőinek érzelmeit, szándékát,

a piacon egyedülálló új funkció pedig a céges Facebook, Instagram és hamarosan a Twitter oldalakon az organikus és a fizetett megjelenésekre kapott kommentek, reakciók elemzésében segíti a marketingtervezéseket. Így a brandek egy felületen kapnak teljes képet arról, mit gondol a saját közösségük.

Az Owned Media Analysis lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy olyan kérdésekre kapjanak választ, mint például a „mennyire volt hatékony a legutóbbi kampányunk?”, „milyen volt a hirdetések megtérülése?”, és azt is megvizsgálhatják, hogy

melyik tartalmat szerették a leginkább az ügyfeleik, mindezt 75 nyelven.

A szolgáltatás a Facebook és Instagram oldalak mellett a következő hetekben a Twitteren is elérhető lesz, és a jövőben új platformokkal bővül majd a vizsgálható felületek sora.

A SentiOne januárra további szolgáltatások bevezetését tervezi, elindul egy „Ideális Ügyfélprofil” funkció is, amely képes lesz meghatározni egy potenciális ügyfelének nemét, korát, hogy hol él és milyen nyelven beszél.

Az új lehetőség hatékonyan kombinálja a teljes internetre kiterjedő online listeninget a saját márkára és csatornákra vonatkozó adatokkal és elemzésekkel, így a márka teljeskörű információt kap az online megítéléséről és hatékonyságáról.

A SentiOne

A SentiOne a világ egyik vezető online listening és AI ügyfélszolgálat automatizálási platformja. A felület globálisan figyeli és összegyűjti az interneten található publikus említéseket a portálokról, fórumokról, blogokról, közösségi média felületekről és értékelő oldalakról. Valós időben vagy akár 3 évre visszamenőleg több mint 80 nyelven monitorozhatóak a netes tartalmak.

Egyediségét nemcsak az automatikusan generált adatvizualizációs platformja, hanem az említések érzelmi töltetének meghatározása is adja.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!