Élhető kompromisszum

2019.02.21. 17:23

Kifizethető árban is lett Samsung Galaxy S10-es okostelefon

Csak éppen ez a mobil „E” jelzéssel kínálja a legfontosabb prémium funkciókat.

San Francisco, 2019. február 21. A Samsung Electronics által közreadott képen D. J. Koh, a dél-koreai Samsung Electronics mobil üzletág vezetõje bemutatja az új Galaxy S10-et San Fransiscóban 2019. február 20-án. MTI/EPA/SAMSUNG ELECTRONICS CO

A most bemutatott Galaxy S10 és S10 Plus zászlóshajó mellett a Samsung egy – hozzájuk képest – baráti árú, alig kisebb változatot is vízre bocsátott, a Galaxy S10E-t.

Néhány fejlett szolgáltatás hiányzik belőle, amit a két nagyobb testvére tud, de a legtöbb felhasználó vélhetően tudja nélkülözni ezeket. Legfeljebb a hátlapon eggyel kevesebb kamera lehet igazán fájó pont.

Az E lapos kijelzőt kapott, s az ujjlenyomat-olvasóját sem rejtették a kijelző alá, hanem elég szokatlan módon az oldalára került. (Ami még mindig sokkal jobb, mint amikor a hátlapon a kamerát tapiztuk helyette.)

Ez a koreaiak kicsi telefonja – ami egyébként

egy milliméterrel rövidebb és keskenyebb, mint az iPhone XS.

A készüléket egyáltalán nem érezni „olcsónak”, igazi prémium telefon. Azaz csupa üveg és fém, IP68-as vízvédelemmel rendelkezik, és akár más eszközök vezeték nélküli feltöltését is lehetővé teszi.

Szelfi kamerája egy lyukból néz kifelé, hátlapjára pedig három helyett csak két lencse, egy 12 megapixeles, nagy látószögű, egy 16 megapixeles, ultra széles, 123 fokos látószögű jutott.

Egyébként a hátlap alatt ugyanaz a processzor és memória dolgozik, mint a nagyobb testvéreinél a hazánkban 257 ezer 990 forintos áron márciustól kapható készülékben.

Borítókép: A Samsung Electronics által közreadott képen D. J. Koh, a dél-koreai Samsung Electronics mobil üzletág vezetője bemutatja az új Galaxy S10-et San Franciscóban

MTI/EPA/SAMSUNG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!